Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Децата на Банско

Игра „Стани независим, бъди свободен”

СНЦ „Тенис Клуб Еделвайс” организира нова образователна онлайн игра свързана със зависимостите. Целта на играта е участниците да проверят знанията си относно различните видове зависимости и вредата причинена от тях.

Чрез играта младежите между 15 и 29 години могат да се запознаят с различните видове зависимости, като се използва иновативен и по-интересен метод. Под формата на игра ще бъдат научавани и полезни неща, а участниците могат да споделят своите резултати с приятелите си във Фейсбук. За всички познали повече от 80% от отговорите ще има награди, които ще бъдат раздавани по време на Джаз Фестивала в Банско до 12.08.2017г.

Играта е част от кампанията по проекта „Стани независим, бъди свободен”, който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2017година. Тя ще остане активна и след края на фестивала.  Повече за самата игра можете да намерите във Фейсбук страницата на програмата „Стани независим, бъди свободен” - https://www.facebook.com/StaniNezavisimBadiSvoboden/?hc_ref=ARRDbNsLmn86PZHNqFsxPkItwS-5XR8N8vmrRyol3ilvOus5f6kY1NP-YfiiVDR6R3s&fref=nf&pnref=story

Можете да започнете да играете на адрес: http://www.theplaceforfun.com/quiz/

Всеки участник може да предизвика своите приятели в мрежата да участват в играта и заедно да научат повече интересни и полезни неща.

„Не се страхувай – предизвикай себе си – научи повече – стани независим – бъди свободен от зависимости! УСПЕХ!” призовават организаторите.

Добавете коментар


Въведете защитния код
Обнови
Въведете защитния код

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading