Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

СИБАНК и ОББ с нов общ клон в Банско

СИБАНК и ОББ започват да обединяват клоновата си мрежа в края на август. Първите три клона, които ще бъдат слети се намират в Банско, София и Севлиево.


Поетапно през следващата година ще бъдат обединени всички техни обекти, като клиентите им ще могат да получат актуална информация в самите обекти, на телефоните за връзка и на уебсайтовете им.

В Банско общия клон ще се намира на на ул. „Пирин“ № 7 в клон на ОББ Работното време и за трите е от понеделник до петък 8:30-16:30 ч.

Изборът на обединените клонове се основава на критерии за ефективност на работния процес и удобство за клиентите – включително най-добра и ключова локация, големина и разположение на клона и на самото помещение.

Всички общи обекти ще бъдат обозначени с отличителни надписи СИБАНК и ОББ за улесняване на клиентите.

След придобиването на ОББ от белгийската банково-застрахователна група KBC през юни тази година, ОББ и СИБАНК продължават да функционират като две отделни банки до юридическото им сливане в началото на 2018 г., когато ще предлагат еднакви услуги и продукти на клиентите си под едно име – ОББ.

През миналата година КВС приключи успешно сделката по придобиване на ОББ и Интерлийз от Националната банка на Гърция за общата сума от 610 млн. евро.

След приключване на обединението новата банка ОББ ще бъде третата най-голяма в България по размер на активите и с пазарен дял от приблизително 11%.

 

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading