Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Банско с номинация за топ планинска дестинация за Годишните награди на Министерството на туризма

Банско е сред четирите дестинации, които ще се борят за приза „Община на 2018 г. за планински туризъм” на Годишните награди на Министерството на туризма. 

Планинският курорт се конкурира заедно с общините Самоков, Петрич и Сапарева баня. 

Марката Банско присъства в още една от обявените категории. В графата „Журналистически материал на тема Туризъм в България за 2018 година в печатна медия”, материалът на журналистката Елица Илчева със заглавие „Историята на виното отлежава в Молерите”, публикация за сп. Банско Magazine, е сред номинираните качествени материали, излезли през годината.

Чрез онлайн вот ще се избират победителите във всяка категория, като срока за гласуване е 5 декември. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), но може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Целта на конкурса е да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, а призьорите ще бъдат обявени на официална церемония на 11 декември в София.

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading