Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в гр. Банско

Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в над 37 града в България, включително в гр. Банско

На 14-ти май стартира проектът на GoogleДигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/! 12 специално обучени от Google консултанти ще водятбезплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта.

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн,следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г. 

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси? 

70% от хората в България използват интернет за лични цели

55% от хората в България използват смартфон 

48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн

56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка 

За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Банско на 09.10.2018 г., където ще проведат семинар и индивидуални консултации напълно безплатно.   

Кога ще се проведе безплатният семинар?

Семинарът в град Банско ще се проведе с подкрепата на Община Банско на 09.10.2018 г. от 16.30 до 18.00 ч. в Посетителски информационен център,пл. "Възраждане" 4.

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading