Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Повече туристи от Азербайджан ще има тази година

Има хиляди туристи от Азербайджан, които посещават България, и с новата въздушна линия София – Баку те ще се увеличат. Tова каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на тържественото откриване на първата директна авиолиния София – Баку в България, предаде „Фокус“.

„Изключитeлнo съм щастлива от днешното откриване на пряката въздушна линия, защото това ще доведе до повишаване на туризма. Искам да благодаря на всички екипи, които положиха максимални усилия, за да можем днес да отпразнуваме този повод“, каза още министър Ангелкова и уточни, че тази година България ще бъде страна партньор на Азербайджан в изложението, което ще се проведе през април, и това ще допринесе допълнително да направим България по-посещавана дестинация.

Министърът на транспорта Ивайло Московски изрази надежда, че тази нова въздушна линия ще подобри още повече отношенията между двете държави във всички отношения. „Нека този полет и тази линия да бъдат символ на задълбочаващото се приятелство между България и Азербайджан“, каза още той.

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading