Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Miss Universe: Искам да карам ски в България

Сред многохилядното множество на протеста " Искам да карам ски в България", екипът ни се срещна с носителката на титлата Мис Вселена България - Николета Тодорова.
Николета e на 20 години, от гр.София. Модел e от 4 годишна възраст  От дете мечтае  за участие в конкурса Miss Universe - най-красивите момичета на Вселената. След дълги години подготовка се решава да участва и да направи първата крачка към сбъдването на мечтата си. И я сбъдва ⁃ печели Miss Universe за България! 
Николета представи България на финала на конкурса в Лас Вегас, както и  на международния конкурс Miss 7 Continents в Бодрум,Турция през 2015г., като се класира в Топ 10, печелейки титлата Miss Charm.
 
На протеста е, защото обича Банско и иска градът да не спира да се развива. Сигурна е, че може да бъде създаден баланс между спорта и опазването на околната среда. Разказа ни, че много нейни приятели са скиори и не искат да чакат с часове, за да се качат на най-добрите писти в България.
 
За нея Банско е стахотно място, което обича да посещава и през зимата и през лятото, защото "Банско не е просто курорт, а място с дух, традиции и много история", ни разказа още Николета.
"Според мен многото туристи, които ходят в Банско, усмихнатите им лица и добрите условия за ски, са достатъчен мотив за развитието на ски зоната около Банско, а планината ще я пазят самите банскалии, защото те я обичат и са свързани здраво с нея!" допълни още красавицата. 
 
 
Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading