Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

В Банско се проведе уикенд конференция за жени, интересуващи се от бизнес и технологии

Освен с фестивалите на световно ниво Банско може да се похвали и с поредица от иновативни събития, насочени в сферата на бизнеса и предприемачеството.

Такова е уикенд конференцията за жени, интересуващи се от бизнес и технологии - Women on the mountain 2017. С поредица от официални и неофициални сесии, уикенда ще даде възможност на жени да споделят своите истории, борби и успехи едни с други. Освен срещите на жени със съмишленици от цял свят, това събитие се фокусира върху споделянето на умения помежду им и им дава уникалния шанс да се насладят на природната красота на уникалния Пирин.

Конференция “Women on the mountain“, бе изпълнена със сутрешни разходки, късни вечери за барбекю, коктейли и купон на фестивала “Bansko Balkan Fest“, и дава време за размислъл върху важните аспекти на бизнеса си и за прилагането на план за действие.

Организаторите и гост-лекторите на събитието, провело се в центъра на предприемачеството Coworking Bansko споделиха своя опит с група жени в бизнеса и технологиите, достигнали различни нива на кариерата си.

Основен организатор на събитието е лондончанката Дамилола Омоле, която е член на Coworking пространстово. В кратко интервю тя споделя:

"Women on the mountain е добра възможност да се срещнете и да общувате с жени, работещи в сферата на предприемачеството. Може би ще се срещнете с потенциален бизнес партньор, бъдещи клиенти или инвеститори."

Да бъдеш на свободна практика или предприемач може да бъде подтискащо понякога, особено когато се сблъскваш с предизвикателства в бизнеса. Подобни конференции осигуряват сигурна среда,  да споделите вашите притеснения и колективно да излезете с решения. Заедно с изграждането на мрежи, ученето и споделянето, вярваме, че подобни събития ще ви вдъхновят да стигнете до вашите очаквания и да създадете план за действие, който да ги изпълни.

Материал на Георги Мутавчиев

 

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading