Новини за Банско

ONE LOVE TOUR 2019 СТАРТИРА В БАНСКО

За трета поредна година звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади през деня. Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден най-желаната атракция ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от "Фермата". Жителите и гостите на Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от "Фермата" и помежду си.


Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят от близо с характерните за региона местни традиции и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство.
Едни от най-известите изпълнители на България и Македония - Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева и много други ще излязат на сцената доказвайки, че любовта обединява и вдъхновява.
Очакваме Ви, на 20-ти юли в Банско, заедно да дадем старт на фестивала за 2019г.
One Love Tour One Love Tour се организира от „Междинна станция“ и „Иноватива Груп“, със съдействието на Община Банско и „Юлен“ АД.

 

 

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading