Новини за Банско

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се превръща в сцена за млади таланти

Банско, 12февруари 2019–През изминалия уикенд Кемпински Хотел Гранд Арена Банско стартира инициативата Kempinski Concertini със съдействието на Националната хуманитарна гимназия Св. Св. Кирил и Методий - гр.Благоевград. Kempinski Concertini е специална програма, разработена от корпоративния офис на Кемпински хотелите и представлява серия от интерактивни мини-концерти, които се провеждат в Кемпински хотелите по цял свят. Инициативата цели да подкрепи и даде възможност за изява на млади таланти.

Първият мини концерт в Кемпински Хотел Гранд Арена Банскосе проведе на 9 февруари, и бе изпълнение на младата и талантлива певица от Благоевград - Александрина Механджийска, която изпя няколко от любимите си песни на четири различни езика - български, английски, руски и италиански. 14 годишната Александрина е възпитаник на Националната хуманитарна гимназия в специалност джаз и поп пеене. Започва да свири на пиано едва на 6 годишна възраст и участва успешно в поредица от престижни конкурси за деца. На 9години усилията и се насочват към пеенето и Александрина бързо започва да печели множество награди в различни национални състезания. Александрина Механджийска е и най-младата солистка на Биг Бенд Благоевград, с който заедно през изминалото лято откри ежегодния Джаз Фестивал Банско. След успешното представяне на малката Александрина и на Кемпински сцената няма съмнение, че златното време на безспорния млад талант предстои.

„Много се радвам, че стартирахме Kempinski Concertini тук в Банско. Това е глобална инициатива на веригата Кемпински по цял свят и освен, че е чудесна възможност за търсещите сцена за изява млади таланти е и прекрасен начин да представим на нашите гости от цял свят едно различно културно изживяване. Вярвам, че в България има много млади таланти, които ще могат да блеснат на нашата сцена и ние с радост ще ги подкрепим в началото на тяхната музикална кариера” коментира Генералния мениджър на хотела Наталия Каширская.

Гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще имат възможността да се насладят на още много мини-концерти от Kempinski Concertini инициативата. Те ще се състоят на Лоби бара на хотела веднъж месечно и ще са със свободен достъп за всички посетители. Следващиятмини концерт ще бъде на 23 март, когато на сцената за млади таланти ще се изяви даровитата пианистка от Банско – Александра Полежанова. Всеки, който желае да стане част от Kempinski Concertini и иска да се изяви на сцената на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско може да заяви своето участие на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

В допълнение към Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, Kempinski Concertiniсе провеждат още в редица Кемпински хотели по цял свят като наскоро състоялите се в Kempinski Hotel Mall of the Emirates, Palais Hansen Kempinski Vienna, Villa Rosa Kempinski Nairobi, Sunrise Kempinski Hotel Beijing, Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Center, Kempinski Grand Hotel Gelendzhik и Kempinski Nile Hotel Garden City Cairo, като тепърва предстоят да се включат още много.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading