Новини за Банско

Служители на хотел в Банско връщат чанта с 4000 лв. на собственичката ѝ

Служители в Банско намериха и върнаха изгубени пари на собствениците им.

Димитър Проданичин намери и върна портфейл пълен с валута и български левове пред магазин "SANI STYLE" на улица "Цар Симеон", а Елена Гъркова намери дамска чанта с близо 4000 лева в "КомплексМолерите" и я предаде на собственичката й. 

Дамската чанта била с близо 4000 лева, която със семейството си посрещала Нова година в курорта. На пръв поглед чантата била почти празна - само със зарядно устройство и дамски аксесоари. Тъй като липсвали документи, тя била оставена в сейфа за забравени вещи в хотела. Сандрела Саад и съпругът ѝ разбрали за загубата чак след като се прибрали в София. Въпреки песимизма си Сандрела все пак позвънила в хотела.

„Жената на рецепцията каза, че чака някой да дойде да си я вземе. Днес вече ни пуснаха чантичката и паричките и утре вече те ще бъдат при нас“, каза тя.

„Много, изключително много“ - така отговори Сандрела на въпрос дали е изненадана от станалото.

Сандрела Саад сподели, че много пъти е забравяла вещи, документи и пари, но за първи път  загубеното се връща при нея. Тя благодари на целия екип на хотела в Банско, който ѝ направил най-големия подарък - вярата в доброто.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading