Новини за Банско

Банско гостува на Варшава

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, взе участие в 26-то международно туристическо изложение  TT Warsaw, което се проведе от 22 до 24 ноември  в  Двореца на културата и науката във Варшава, Полша. Изложението е едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа. Тази година в него взеха участие около 500 изложители от 53 държави, като беше посетено от близо 20 хиляди души. 

Банско участва за втора година в туристическия форум, представяйки своите предимства пред професионалните тур оператори и крайните потребители на туристически услуги. На посетителите бяха предложени специално изработени брошури на полски език и рекламни сувенири, демонстриращи курорта като дестинация на четирите сезона. 

Още от първия ден, интересът към щанда на Банско беше изключително голям. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като  особен интерес предизвикаха рекламните материали с генериран QR код, който дава възможност за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в пълни детайли.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading