Новини за Банско

Да подкрепим Георги Икономов в конкурса "Кмет на годината"

Днес - 22 октомври, стартира гласуването за престижния конкурс "Кмет на годината", който дава оценка за работата на градоначалниците за шеста поредна година. Битката в тазгодишното издание ще е в 10 категории. Гласуването започва днес и ще приключи на 13 ноември 2018 г. Победителите, събрали най-много гласове от вота на хората, ще бъдат обявени на 15 ноември на специална церемония в НДК. 

Всеки гражданин може да даде вота си за кмета на община Банско, Георги Икономов, в категорията "Кмет на гражданите" от компютъра, телефона или таблета си в специалната платформа kmetnagodinata.bg, посочена по-долу като линк.
Във всяка от 10-те категории се гласува за кмет на малка, средна и голяма община. Малка община е такава с население до 20 000 души, средна – с население от 20 000 до 50 000 души, и голяма – с население над 50 000 души.

Важно е да се отбележи, че в категорията - "Кмет на гражданите" ще може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса – 13 ноември 2018 г.

Авторитетната надпревара с онлайн гласуване се организира за поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Порталът на българските общини Kmeta.bg.

За да дадете своя глас за Георги Икономов, натиснете ТУК

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading