Новини за Банско

Банско ще "воюва" със зелената мафия, чрез шествие и концерт

Сдружение „Бъдеще за община Банско“ кани на едно различно събитие - на 11.01.2018г. в подкрепа на зимните спортове в България под надслов „Аз искам да карам ски в България“. И призовава: "Нека всеки, който обича ските и иска децата ни да карат ски и сноуборд в добри условия в България, излезе да се забавляваме в подкрепа на нашия любим спорт". На 11.01.2018г. шествието ще започне в 18 ч. от ъгъла на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша" и ще продължи в посока Министерски съвет до площад "Александър Невски", където ще прерасне в концерт.

През цялото време DJ Sprite ще се грижи за доброто настроение на участниците в компанията на световния шампион по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. Озвучаването ще се осъществи с уникален парти джип Хамър. Около 19 ч. се очаква шествието да достигне крайната си цел - площад "Александър Невски", където ще започне концертът. За добрия дух на феновете на ските и сноуборда ще се погрижат Елица Тодорова, братя Пищолски и Тита, заедно с Skiller & Atesh, DJ Sprite и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers

Поканени са и всички софиянци, които обичат да карат ски на Витоша и не искат лифтовете на ски зона „Алеко“ да са от детството им, да се присъденият към шествието и концерта. 
Събитието се подкрепя от скиори и сноубордисти от всички зимни центрове в страната.
Цялото мероприятие е в подкрепа на правителственото решение за развитие на зимния туризъм и се финансира изцяло, включително и концерта, от Сдружение "Бъдеще за община Банско". 

 

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading