Новини за Банско

ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО УДОСТОИ С ВНИМАНИЕ ЖЕНИТЕ ОТ БАНСКО

Общинското ръководство направи мили жестове на внимание към жените в община Банско по случай Международния празник 8 март.

На дамите от Общинската администрация, кметствата, училищата, детските градини, социалните заведения и пенсионерските клубове бяха подарени цветя от зам.-кметът Георги Доневичин и секретаря Иван Докторов.

Специалният подарък на Община Банско за всички беше театралната постановка "Седемте живота на Леа"- уникална пиеса с много песни и забавни случки от живота на голямата българска певица Леа Иванова. В главната роля бе Роси Русева , която е и сценарист на постановката, а в спектакъла, под режисурата на Бойко Илиев, участваха още Ани Михайлова и Жоро Стоев.

Кметът Стойчо Баненски се обърна с поздравителен адрес към жените в община Банско:

Уважаеми дами,

Приемете най-сърдечните ми поздрави по случай Международния ден на жената – 8 март!

Този празник олицетворява любовта, уважението и преклонението пред женското начало на света и пролетното обновление. Той е прекрасен повод да изразим чувства на благодарност и уважение към всички вас - грижовни майки и съпруги, партньори, професионалисти в работата си и надеждни приятели.

От свое име и от името на ръководството на община Банско Ви изказвам признателност за неуморния труд, за вниманието, мъдростта и търпението, за разбирането и подкрепата. Бъдете горди с работата си и удовлетворени от постигнатите резултати!

Пожелавам Ви много здраве, духовна младост, активно дълголетие и лично щастие! Нека благоденствието царува в домовете ви, а разбирателството и хармонията да тържествуват в семействата ви!

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading