Новини за Банско

С ПЪЛЕН "САЛОН ПОД ЗВЕЗДИТЕ" ПРЕМИНА ЧЕТИРИНАДЕСЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ЛЯТНА ФИЛМОМАНИЯ ПОД ЗВЕЗДИТЕ

През три вълнуващи вечери, центърът на Банско се превърна в голям кино-салон, дарявайки на любителите на екстремните спортове и филмовата култура неповторими моменти. Лятната филмомания привлече хиляди зрители, които се потопиха в магията на филмовите разкази, концентрирани около красотата и страстта към живота.

Селекцията от заглавия, представени от 10 държави, вдъхнови зрителите за нови приключения и показва как възможностите на човешкия дух преодоляват всички граници. Това е истински урок за възможностите на човешката душа и непрестанният стремеж към невидими върхове.

Банско подари на своите жители и гости незабравими звездни нощи, които идеално допълниха вълнуващите "звезди" на екрана. Организаторите - Община Банско, Читалище „Никола Вапцаров“ и Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм“ - направиха всичко възможно, за да предоставят на публиката не само едно лятно кино-спектакъл, но и обещание за още по-екстремни преживявания през ноември с мащабния проект "Банско филм фест".

С нетърпение очакваме новите приключения и изживявания, които ще ни зарадват в следващите събития на "Банско филм фест". До тогава, нека спомените от лятната филмомания продължат да ни вдъхновяват и радват сърцата ни.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading