Новини за Банско

КОНЦЕРТ В КРАЯ НА ОБЩИНСКАТА ПРОГРАМА „ЗДРАВЕЙ, ЛЯТО!”

Много весел, непринуден и пъстър празник направиха децата от Банско за своите приятели и близки. С концерт под надслов „Здравей, Лято”, участниците в лятната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/към Община Банско показаха какво са научили през лятната ваканция, докато са посещавали многобройните занимания в Центъра за работа с деца. На площада те танцуваха, пяха, рецитираха, и то не само на български, но и на руски език, а във фоайето на читалището грееха техните пъстри рисунки.

И през това лято МКБППМН беше подготвила изключително богата и разнообразна програма, в която децата от Банско и техните родители имаха възможност да избират: детска полицейска школа, рисуване, музика. народни танци, руски език., плуване, българска бродерия, занимателна ваканция, банска художествена школа, спортни игри, планински лагер, тридневна екскурзия. В заниманията, които продължиха два месеца, се включиха стотици деца от 7 до 17 години.

Отново потребителите на социални услуги бяха приобщени и участваха с огромен ентусиазъм и голяма радост в общинската програма „Здравей, Лято!”

В приветствието си, зам.-кметът Костадин Атанасов поздрави децата за наученото през лятото и им пожела до края на ваканцията да си създадат още много летни спомени. „Да́, лятото продължава, макар че дните от ваканцията се изнизват бързо и все повече се приближаваме до новата учебна година след няколко седмици. Но, дотогава, играйте, радвайте се на свободното време и събирайте сили за училище!”

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading