Кметът на Община Банско Иван Кадев и секретарят Иван Докторов  проведоха работна среща с консула на Великобритания Пол Кларк, който беше придружаван от про консула Калина Стилианова.

Банско, 22 януари 2020 – Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще изненада гурме любителите с невиждано досега в България кулинарно събитие в ресторант Коме Прима на 20 и 21 март 2020. Пет легендарни готвача с общо девет Мишлен звезди ще покажат страстта си и ще представят невероятно кулинарно шоу в откритата кухня на средиземноморския ресторант на луксозния хотел в подножието на Пирин планина.

Най-големият български зимен курорт Банско привлече хиляди деца и семейства за Световния ден на снега, който бе на 19.0§. Празникът започна в 10 часа на Бъндеришка поляна с официалното откриване от кмета на града Иван Кадев. На събитието присъстваха още зам-кметът Стойчо Баненски и общинските съветници Димитър Русков, Александър Весков и Георги Главчев.

Община Банско организира  за младите дами, станали майки през миналата година, тържествена вечеря по повод Деня на родилната помощ, популярен с името Бабинден. Младите майки бяха посрещнати с цветя и подаръци за най-малките жители на общината, а самодейци от читалище „Никола Вапцаров” се погрижиха за доброто настроение на празнуващите. 

Кметът Иван Кадев подписа Договор за сътрудничество на Община Банско с Частното висше училище – Колеж по туризъм, гр.Благоевград.  Страни по споразумението също са Гимназията по туризъм „Алеко Константинов” гр.Банско и украинският университет „Лвовски Ставропигион”.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading