Децата на Банско

Две малки звезди от Школата на Марин Бърдарев ще изгреят на сцената на Летния театър в гр. Сандански

Мина Игнатова и Иван Джолев са двете деца класирани за участие на фестивала „Детски Пирин Фолк – 2020”, който ще се проведе на 28-ми август в Летния театър в гр. Сандански и ще бъде излъчен директно по три национални медии.

Журито в състав: Димитър Христов – председател, Бинка Добрева, Дали Иванова, Павлина Караджова и Ненчо Касъмов избраха двайсетте деца, които ще вземат участие във фестивала.

Интервютата на децата и журито направени по време на конкурса можете да гледате на сайта на фестивала – pirinfolk.com, както и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/pirinfolk/?fref=ts

Мина и Иван се занимават с пеене от две години в Школата по народно пеене и народни инструменти на Марин Бърдарев.

Мина е ученичка в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Банско, а Иван учи в ОУ „Никола Парапунов” – гр. Разлог. Участват в национални конкурси и фестивали като „Орфеево изворче”- гр. Стара Загора, „Орфееви таланти” – гр. Пловдив, музикалната класация на „радио Хоризонт” - „Млади фолклорни таланти” в Студио 1 на БНР – гр. София. Участват в записването на Първия самостоятелен албум на Школата по народно пеене и народни инструменти, както и участия на общи концерти с едни от най-известните музиканти от шоубизнеса в България организирани от Марин  Бърдарев с подкрепата на Община Банско.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading