Малките биатлонисти на Банско се включиха в държавното първенство по летен биатлон в м.Паничище. В състезанията, в които взеха рекорден брой участници , Клуб по биатлон-Банско участва с двадесет състезатели.

Колкото са красиви Банско и Пирин – дваж по-хубави са през очите на децата ни! Колкото поетично да са възпети Банско и Пирин – още по-мило звучат думите на най-малките, когато ги описват!

С различни инициативи, ученици и учители от ОУ „Св.св.Кирил и Методий”- с. Места взеха участие в кампанията "Дни на безопасността на пътя".

С пълно единодушие общинските съветници приеха Общинска програма „Децата на Банско”, с която се урежда подпомагането на талантливи деца и младежи в община Банско.

Мина Игнатова и Иван Джолев от Школата по музика на Марин Бърдарев ще участват на фестивала „Детски Пирин Фолк – 2020” на 28-ми август (петък) в Летния театър в гр. Сандански.

 След участието на „Детски Пирин Фолк” – 2020, Иван Джолев от Школата по музика на Марин Бърдарев взе участие на Първи онлайн фолклорен конкурс „Българин” – 2020-та.

Младата певица от Банско, Мина Игнатова, спечели с таланта си зрителския вот на четвъртото издание на Детски Пирин Фолк – Сандански 2020. Тя изпълни песента „Невено мори, Невено” /музика и текст: народни, аранжимент Марин Бърдарев/

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading