Младите надежди на „Клуб по биатлон Банско 2019“ взеха участие в държавното лятно първенство, което се проведе в Чепеларе през изминалия уикенд. В него се включиха състезатели във възрастовите групи при момичетата и момчетата от водещите клубове в страната.

С връчване на грамоти, подписани лично за всяко дете от началника на РПУ Банско Кирил Стоянов и кмета на община Банско Иван Кадев, завърши Детска полицейска школа 2021, организирана от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

За завършек на учебната година, учителките на децата от група "Слънчице" към ДГ "Здравец" Елена Колевичина и Елена Хаджигеоргиева реализираха проект "Учител за един час". Хора с различни професии се срещаха с децата, за да им разкажат за работата си. Фотограф, зъболекар и медицинска сестра вече са предпочитани от децата, благодарение на Георги Ангелов, Георги Цонев и Мария Думанова-Пандева.

25 момичета и момчета от Клуб по биатлон „Банско 2019” взеха участие в първия за сезона старт по летен биатлон, който се проведе през уикенда в родопския зимен център Чепеларе. Възпитаниците на Ирина Никулчина, Елена Георгиева и Георги Джолев се представиха отлично в състезанията за купа Ростер и с класирането си направиха сериозна заявка за бъдещи високи резултати.

Радостина Кехайова, Михаела Бояджийска, Мина Игнатова и Иван Джолев са класирани за участие на фестивала „Детски Пирин Фолк – 2021”, който ще се проведе на 27-ми август в Летния театър в гр. Сандански и ще бъде излъчен директно по три национални медии.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading