Младите надежди в ски бягането от Ски клуб „Банско” участваха в първото си състезание по ски. Това беше надпреварата за купа „Самоков”, която се проведе в Боровец.

На 19 февруари, в ОУ " Св.св. Кирил и Методий" бе почетена паметта на Васил Левски. В стихове и песни бе възпят героизма и великия подвиг на Апостола на свободата и на героите, загинали за свободата на България.

През изминалите дни, Ски зона Банско отново беше домакин на стартoвете на две от най-популярните купи в алпийския спортен каледар за деца. Състезанията се провеждат в чест на емблематични скиори от Банско – Борислав Мавриков и Димитър Думанов – Капи.

В НУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Банско се проведе състезание „Бързи, смели, сръчни“, в което взеха участие учениците от третите класове.

В СУ „Неофит Рилски” се проведе открит урок по баскетбол с учениците от седми клас, под ръководството на учителя по физическо възпитание и спорт Георги Котирков и в присъствието на директора на училището Елеонора Барякова. Децата разучаваха „Групови взаимодействия в нападение и затвърждаване на водене на топка в движение по двойки”.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading