С връчване на грамоти, подписани лично за всяко дете от началника на РПУ Банско Кирил Стоянов и кмета на община Банско Иван Кадев, завърши Детска полицейска школа 2021, организирана от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Радостина Кехайова, Михаела Бояджийска, Мина Игнатова и Иван Джолев са класирани за участие на фестивала „Детски Пирин Фолк – 2021”, който ще се проведе на 27-ми август в Летния театър в гр. Сандански и ще бъде излъчен директно по три национални медии.

На 3-ти и 4-ти юли 2021 г. в телевизионно-студиен комплекс на „Ди Ен Кей Медия Груп“ ООД в гр. София се проведе предварителна селекция за участие в конкурса „Детски Пирин Фолк” – гр. Сандански 2021. Талантите от Школата на Марин Бърдарев взеха достойно участие в конкурса.

Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни - Банско предлага програма за занимания на учениците от училищата в община Банско през лятото. 

За завършек на учебната година, учителките на децата от група "Слънчице" към ДГ "Здравец" Елена Колевичина и Елена Хаджигеоргиева реализираха проект "Учител за един час". Хора с различни професии се срещаха с децата, за да им разкажат за работата си. Фотограф, зъболекар и медицинска сестра вече са предпочитани от децата, благодарение на Георги Ангелов, Георги Цонев и Мария Думанова-Пандева.

За над 200 деца от гр.Добринище и селата от Местенски район на община Банско лятото започна с плуване. На минералния плаж в гр.Добринище те ще се учат да плуват под ръководството на двама треньори в продължение на пет дни.
Повече от 200 деца от гр.Банско са включени в групите, които пък ще посещават басейн в града от 30 юни.
Заниманията по плуване за деца от 7 до 14 години са част от богатата лятна програма за децата от община Банско.

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading