Новините от деня

Новини за Банско

Съобщение

Общинска администрация Банско уведомява своите жители и гости, че във връзка с извършването на...

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Кметът на Банско подписа договор по Програма Красива България

Кметът на община Банско, Георги Икономов, подписа договор по Програма Красива България. Одобреното от Програмата проектно предложение е с наименование „Прилагане на мерки за енергийна ефективност в сграда на СУПЦ с Обществена кухня, гр. Банско” и предвижда извършване на  енергоспестяващи мерки, които да подобрят топлоподаването в сградата, и да намалят разходите за отопление.

В одобрените дейности е включено смяна на дограма с PVC и стъклопакет, поставяне на топлинна изолация на външните стени, подовите площи, както и на покривната конструкция. Общата стойност на планираните строително-ремонтни дейности е 214 210 лева с включен ДДС, като 55 % от сумата се осигуряват от бюджета на Община Банско.

Обществената трапезария, осигуряваща топъл обяд за 166 лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, се помещава в сградата. Чрез довършването на ремонтните работи в обекта, ще се създаде възможност да се увеличи капацитета й, както и да се повиши качеството на предлаганата социална услуга.

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading