Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Полицаи в Банско подадоха сигнал срещу началниците си

Полицаи от Югозапада  подадоха сигнал срещу началниците си. Става въпрос за командировани през зимния сезон в Банско служители на реда от Благоевградско, които по думите им станали обект на дискриминация.

Полицаите са подготвили и подписка, адресирана до управителният съвет на СФС МВР в София по повод на горещата тема.

В подписката, те подробно описват нелепата ситуация и унижението на което са подложени.

По думите им, част от командированите  служители се ползват с определени привилегии, като това да спят в хотел и да им бъдат отпуснати по 20 лв. на ден за храна и кафе, докато останалата част, която е настанена в сградата на РУ Банско е без право на подобни финансови екстри.

Потърпевшите твърдят също така, че вече дори са изискали среща с началникът на полицията в курортния град за решаване на проблема. По време на нея, той им отказал да промени нащата, твърдейки, че ако имат някакви забележки могат да се обърнат към шефовете си на съответните дирекции, в които работят.

„Ние не правим бунт, но и не искаме да бъде дискриминирани от останалите си колеги, а искаме да бъдем наравно с тях. Точно поради тази причина сме готови на всичко, да сигнализираме, където трябва, но да получим решение на проблема ”, категорични са потърпевшите полицаи.

Очакваме и коментар по темата от директорът на ОД на МВР в Благоевград Николай Хаджиев и своевремнно ще ви информираме за проблема.

Вижте подписката на част от полицаите, която публикуваме без редакторска намеса! 

 

Източник:  pirinsko.com

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading