Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

"Еколозите" съвсем полудяха - щели сме да режем Байкушевата мура

Усещащи своето безсилие платените "еколози" от "Да остане природа", чрез своя подопечен доц. Росен Цонев, продължават да създават и разпространяват все по-големи и по-смешни теории. Последното твърдение е, че ще бъде отсечена Байкушевата мура. Ето какво заяви, разбира се по бТВ радио въпросният "капацитет" и преподавател по защитени територии в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

"Какво би ни попречило да отсечем прочутата Байкушева мура, ако тя пречи на „икономическото развитие“ и на „развитието на спорта“? „В политиката имаме вандали – нищо не би ги спряло да го направят. Единствено вътрешната реакция – гражданското недоволство от информираните граждани, които за съжаление са малцинство, и външната реакция.“ – заключи доц. Росен Цонев.

Доцент Цонев, ние ще ви кажем какво би попречило - съзнанието на никой, никой нормален човек не би породило подобни планове лишени от всякаква логика. Планината, природните и историческите забележителности са живота на хората в района и те не биха позволили на никой да им посегне. Подобни сценарии могат да се родят само и единствено в главите на хора, като Вас, които отдавна изчерпаха разумните си аргументи.

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading