Новините от деня

Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Гласувайте за Банско! Днес е последният ден! Да защитим титлата си и тази година!

Днес е последният ден, в който можете да гласувате за нашето страхотно Банско в класацията World Ski Awards.За целта посетете сайта, регистрирайте се и гласувайте! Банско е и ще бъде отново номер 1!

Световните ски награди са еквивалент на „Оскар“-ите в киното и се връчват за пета поредна година. Целта им е да повишат стандартите в ски услугите и да отличат фирмите, лидери в световния ски туризъм. Най-добрите в бизнеса се определят от онлайн гласуване, в което участват професионалисти в туризма, туроператори, агенти, медии и приятели на спорта.

Феновете и професионалистите могат да дадат гласа си до 22 септември, а победителите ще бъдат обявени на тържествена церемония в австрийския курорт Кицбюел от 17 до 19 ноември.

Номинираните от World Ski Awards са разделени по държави и континенти, а България е представена от най-големите си ски центрове Банско, Боровец,  Пампорово и Витоша. Във вота на академията са включени повече от 200 топ курорта от над 26 държави от пет континента.

През 2016-та в гласуването на сайта worldskiawards.com участваха повече от 1,6 млн. души от 143 държави, а през тази година организаторите съобщават за рекорден брой посетители.

 

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading