НЧ "Димитър Благоев-1925" и Туристически информационен център към кметство Добринище организираха поетична вечер, на която беше представено творчеството на Сашка Рупчина - стихосбирката "Космическа любов" , съпроводена с изложба на енергийните й картини "Пътят на сърцето". В Добринище гостува човек, докоснал се до чудото на Сферите, творец на четката и перото. Имахме възможността да се докоснем и усетим магията на нейното омайно творчество, пропито с нежност, красота и Безусловна любов.

В Област Благоевград няма откъснати населени места и бедстващи хора. Това каза губернаторът на Пиринсо Бисер Михайлов и добави, че цялата налична техника е на терен, като периодично се почистват всички пътища от Републиканската и общинската пътна мрежи.

Стотици деца карат ски на писта „Кулиното” в Пирин планина този зимен сезон. Всеки ден по 200 малчугани правят своите първи стъпки в любимия си бял спорт, информира kmeta.bg.

През януари, ние от Cosmopolitan организираме снежно забавление за най-верните си приятели. Тази седмица може да ни откриете в Добринище, в района на х.Гоце Делчев. Отдалеч ще чуеш музиката, селектирана и миксирана от Max BG & Danny BG / Ellectrica Recordings/ и шегите на водещия ни NEGY / FARS.
Не ни пропускай, за да се веселиш с нас и да участваш в забавните ни игри. Ела да се отпуснеш в нашата relax зона, където Отривин ще те почерпи с чаша ментов чай или Metaxa - с коктейл. Ще похапнеш вкусна царевичка Bonduelle или ще получиш любимия си чипс Pringles.
Генералният ни партньор Терафлу, които вярва в Силата да се чувстваш добре е подготвил поредица от зимни надпревари: снежен бейзбол, целене на мишени и още много, много други веселби. Екипът ни ще има удоволствието да достигне до планината с ултрамодернияNissan X-Trail.

И знаеш ли кое е най-хубавото - ще можеш да се включиш абсолютно безплатно.

Просто ела и се забавлявай!

 

Пътищата в Благоевградска област са проходими при зимни условия. Остава в сила забраната за движение на МПС над 12 тона през проходите Предел и Юндола. 

  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading