Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Откриване на фотоизложбата "Това е Банско"

След приключилият днес концерт-спектакъл по случай Денят на Банско, бе открита и първата по рода си фотоизложба "Това е Банско". Изложбата е дело на авторите Георги Ангелов, Иво Димитров и Димитър Мацурев. 

В изложените повече от 60 фотографии са представени кадри от банските традици и лицата на града през обектива на Георги Ангелов, невероятната красота на Пирин планина от места и височини недостъпни за повечето от нас, уловена от Иво Димитров и красотата на Банско и неговите традиции и храна през погледа и апарата на Димитър Мацурев.

Изложбата има и благотворителна кауза. Всеки желаещ може да закупи фотография по избор на цена 50,00 лв. ,включваща фотографията и луксозна рамка. Събраните приходи ще отидат в подкрепа на Инициативата “ Подари усмивка за Коледа” за хора в нужда от Банско.

На откриването присъстваха кмета Георги Икономов и зам. кметовете Асен Кирицов и Ивайло Ръхов, които разгледаха с интерес фотосите на тримата автори.

Изложбата може да се види всеки ден до м. Декември, във фоайето на читалище Никола Вапцаров. 

Всеки пожелал да закупи фотография, може да заяви това във фотостудиото на Иво Димитров, намиращо се на площада в Банско.

 

Изложбата се реализира с помощта на Община Банско и  Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. 

и с подкрепата на 

Izlojba loga

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading