Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Фотоизложба "Това е Банско"

В рамките на тържествата по случай Денят на Банско - 5 Октомври, на 03 Октомври, Вторник, във фоайето на читалище "Никола Вапцаров" ще бъде разположена фотоизложба "Това е Банско".

Посетителите могат да се насладят на 60 прекрасни кадъра от трима автори:

Георги Ангелов - фотограф на Бански Вестник и администратор на най-голямата Фейсбук група - "Щом си за Банско си тука". Едва ли има човек в Банско, който да не го познава и да не го е виждал с камера в ръка. Георги ще представи едни от най-добрите си кадри на тема "Лицата на Банско" и "Традиции".

Иво Димитров - алпийски фотограф и собственик на фотостудио в Банско. Иво ще представи на посетителите невероятната красота на Пирин. Уникалните кадри от труднодостъпни места показват неповторимостта на Пирин планина във всичките и сезони и ще отведат всички нас там...високо горе в планината.

Димитър Мацурев - любител фотограф и управител на агенцията създала и поддържаща, повече от 17 години, множество туристически и информационни интернет портали свързани с Банско. В кадрите му ще откриете красотата на града във всички сезони, мигове от фестивали, снимки на банска кухня, традиции и спорт.

Подобна изложба се провежда за първи път в Банско и авторите споделят, че тя ще бъде интересна на всеки обичащ Банско. Всеки желаещ да се потопи в красотата и традициите на градът ни е добре дошъл след 16, 00 часа на 03 Октомври.

Входът е свободен.

 

Фотоизложбата "Това е Банско" се провежда благодарение на Община Банско и Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

 

С подкрепата на:

  Izlojba loga

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading