Аз съм ходил в Пирин!

Вижте всички
Новини за Банско

Вижте участниците в Mr.King of Fitness 2017

Този уикенд в столична зала беше проведен финалния кастинг и фотосесия на кандидатите за  участие Mr.King of Fitness 2017.

Окончателната бройка на участниците е  15 модела от 7 страни. Фотосесията е дело на фотографа Стоян  Катинов.

Красавците бяха оценяване от  жури в  състав:  Гери Стоева, Чудомир Григоров,  Кристина Димитрова,  Владислав Славов, Александър Милов,  Емилия Иванова .

Петнайсетимата мачовци са  с различни професии и занимания, но предимно от областта на спорта - студенти в НСА, физиотерапевти, инструктор по бойни техники, специалист в интернет сектора и спортен акробат.

Специален  гост на кастинга беше един от най-успешните ни  модели  Валентин Велчев -  Mr. Menhunt 2006. Той разказа на участниците какъв е пътя до рекламата на спортни гиганти като Puma, Kappa и Аdidas, за които той се е снимал, благодарение на агенцията си.

Екипът на Модна Агенция  "Монарх" /организатор на  събитието/ има амбицията да създаде ново направление в сферата на модата,  създавайки сериозна картотека на спортни модели, които директно да бъдат предлагани  на европейския моден пазар. Това ще повиши нивото на  професионализъм,  ще осигури работа  зад граница на тези, които са достатъчно добри и с желание да се развиват.

Николай Стоянов, собственик на агенцията,  отбелязва, че ако  преди години първият въпрос на моделите е бил колко пари ще получим за фотосесията, сега те се интересуват какво е нужно, за да станат  по-добри, на кого да се доверят за кариерата си.

Финалът на проекта ще е на 6 октовмври в THE CLUB гр. Банско, където международно жури ще избере и награди най-добрите. Заповядайте, партито и доброто настроение са гарантирани!

Ето и учстниците:

Вижте и кадри от самата фотосесия

 

Вижте всички
  • Най-четени

  • Най-нови

Loading
Loading