Водещата българска сноубордистка Сани Жекова показа, че навлиза в отлична състезателна форма. Звездата ни спечели днес малкия финал на старта за Световната купа по сноубордкрос във Вал Торанс (Фр).

 

Първите 45 минути от срещата не се запомниха с нищо особено.

Гостите показаха много стегната и рационална игра, и в определени моменти стояха дори по-добре от домакините. При резултат 0:0 главният съдия измисли засада, отменяйки чисто попадение, отбелязано от нападателя на „Банско“ Христо Петров.

За трета поредна година в Пирин Голф и Кънтри Клуб италианската компания за кафе KIMBO организира голф турнир за любителите на голфа и ценителите на хубавото кафе. В есенният септемврийски ден, 65 голф участници, сред които и Красимир Гергов – Председател на УС на Българска Голф Асоциация. Те се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд, разделени в две игрални дивизии. 

Отборът на Банско победи с 3:2 Беласица Петрич в среща от 7-ия кръг на Югозападната трета лига. Възпитаниците на Димитър Крушовски създадоха много положения , но вкараха само три гола. А гостите от Петрич бяха много ефективни и реализираха буквално 2 гола с 3 удара към вратата.

Ски център Банско ще започне работа на 01.12.2017 г.

Предвижда се съоръженията да работят до 15.04.2018г. /вкл./, като операторът на курорта си запазва правото да променя датата за началото и края на сезона, в зависимост от метеорологичните условия и снежната покривка.

Уважаеми приятели на голфа,

Имаме удоволствието да Ви поканим от името на Пирин Голф & Кънтри Клуб да вземете участие в първия голф турнир Pirin Golf Special Edition Golf Tournament, който ще се проведе на 4-ти и 5-ти Ноември 2017г.

  • Най-нови

  • Препоръчани

Loading
Loading