Датата 15 септември без съмнение предизвиква една и съща асоциация у малки и големи - това е първият учебен ден в България. Денят не е случайно избран, а зад решението се крие съвсем практична причина. До 1921 г. учениците са се връщали в класните стаи на 1 септември.

Калина Иванова - момичето, което изпълнява ролята на дъщерята на Боби в хитовият сериал София Ден и нощ е забелязана в Банско. Приятелите я наричат Кики. Тя е на 19 години и тъкмо е завършила гимназията. Младото момиче обича много купоните и може редовно да бъде засечена с приятелки из столичните дискотеки.

С богата трапеза, тежки наздравици, голям оркестър и верни приятели, един от най- желаните ергени от курортното Добринище отбеляза юбилея си в семеен хотел „Друм” на 20 февруари.

Cĸaндaлнaтa пeвицa нa Cлaви Tpифoнoв – Цвeтeлинa Гpaxич e cмaзaнa и в тeжĸa дeпpecия. Ho нe зapaди зaĸaнитe нa шeфa cи дa я oтлъчи oт шoyтo и нa нeйнo мяcтo дa взeмe любимĸaтa cи Дecи Дoбpeвa.


Преди около половин месец Facebook актуализира, както настолната, така и мобилната версия на социалната мрежа. Голяма част от промените оказват отражение върху News Feed или началната страница, през която може да прегледате всички интересни новини или действия на вашите приятели или страници, които сте харесали. Messenger за iOS вече ви позволява да създадете кратко анимирано GIF съдържание по доста лесен начин, но явно компанията ни е подготвила и още една изненада.

Бизнесменът Николай Динков-Нинджата, който освен потомствен богаташ спечели и няколко милиона от тотото си поръча брониран Rolls - Royce Wraith V12 = MANSORY=, последен шамар на техниката за 400 000 евро.

Разпространено е схващането, че на средна възраст човек по правило е особено застрашен от депресии, тъй като се разкъсва между семейството и работата си, както и от нерадостните мисли, че всичко хубаво си е отишло с младостта.

Глобален срив в работата на социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Жалби на потребители заливат централите на компаниите от цял свят.

  • Най-нови

  • Препоръчани

Loading
Loading