Вчера около 14:25 часа на път II-19 между гр.Добринище и с.Места, лек автомобил „Опел Астра“ с 69-годишен водач от с.Ново Лески, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Фолксваген Шаран“ с 28-годишен водач от с.Елешница, общ.Разлог.

В РУ-Банско е получен сигнал, че за времето от 15.09.2017г. до 22.09.2017г. от парцел за съхранение на земеделска техника в Банско, е извършена кражба на лебедка с метално въже. Образуван е заявителски материал.

Работата по случая продължава.

Вчера около 18:05 часа на ул.“Екзарх Йосиф“ в гр.Разлог, лек автомобил „Ауди“ с 34-годишен водач от гр.Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъска паркиран лек автомобил „Рено Меган“, който в резултат на удара блъска, стоящ до багажника му 59-годишен мъж от с.Филипово, общ.Банско.

На 13.09.2017 г. е повдигнато обвинение, за извършено престъпление, срещу криминално проявения А.К. (39 г.) от гр. Разлог, който на 28.06.2017 г. без редовно писмено позволително е отсякъл 4 бр. дървета зелена дугласка ела от ДГФ, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вандали за пореден рисуват със оранжев спрей по билото на Джамджиев ръб, алармира, чрез профилът си във Фейсбук известният алпинист и запален планинар от Банско Красим Елинов. Краси е меко казано ядосан на човекът извършил деянието и отправя открито предупреждение към него. Маркировката, освен грозна е и подвеждаща, става ясно от коментарите в поста. Банско днес открито застава зад Краси и се надяваме човекът извършил това да стане известен и да понесе отговорност за деянието си. Хората от Банско винаги са пазили и обичали планината си и няма да останат безразлични към всякакви безобразия и вандалски актове.

Увеличава се ръста на престъпленията извършени от деца, отчитат от регионалната служба по статистика в Благоевград.

Само през изминалата година, броят на водените на отчет в Детска педагогическа стая малолетни и непълнолетни лица за извършени от тях противообществени прояви и престъпления в област Благоевград се е увеличил с 6.5%. или е общо 358.

56-годишен шофьор без книжка блъсна мотоциклетист. Инцидентът станал вчера около 13:00 часа   на кръстовището образувано от ул. „Николай Добрев“ и ул. „Дунав“ в Гоце Делчев.

Неправоспособният водач Д.Д.  от  Русе, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Пасат“, отнема предимството на мотоциклет, в резултат на което двете превозни средства се сблъскват.

В резултат на ПТП е пострадал мотоциклетистът, който след обстоен преглед в МБАЛ „Иван Скендеров“ Гоце Делчев, е освободен за домашно лечение с разкъсно-контузни рани, без опасност за живота.

Резултатите от пробите за наличие на алкохол в издишания въздух и на двамата водачи  са отрицателни.

  • Най-нови

  • Препоръчани

Loading
Loading